Te huur

Smink Vastgoed koopt gebouwen die geen woonbestemming hebben (utiliteitsbouw), boerderijen, landbouwgrond en vrijstaande woningen in het buitengebied en biedt deze te huur aan.

Bedrijfsruimte
Zoekt u voor uw bedrijf bedrijfsruimte in het midden van het land, bijvoorbeeld omdat u uit wilt breiden of omdat de centrale ligging nieuwe kansen biedt voor uw onderneming? Zeker als u ruimte zoekt voor productiewerk of voor opslag van materialen, dan is het goed uw licht op te steken bij Smink Vastgoed. Deze vastgoedonderneming is gespecialiseerd in utiliteitsbouw in het midden van het land, uitgezonderd kantoorgebouwen. Wilt u weten of Smink Vastgoed voor u een geschikte ruimte te huur heeft? Neem dan contact op. Eén telefoontje kan u lang zoeken besparen.

Boerderijen en landbouwgrond
Smink Vastgoed richt zich ook op boerderijen en landbouwgrond. Zoekt u een boerderij of landbouwgrond, in het midden of juist in het noorden of zuiden van het land? Ook dan is het verstandig bij Smink Vastgoed te informeren wat de mogelijkheden zijn. Een ruil of de pacht van alleen een oogst behoort ook tot de mogelijkheden.

Woningen in buitengebied
Ten slotte heeft Smink Vastgoed regelmatig mooie woningen in het buitengebied beschikbaar voor verhuur.

Goede staat van onderhoud
Alle bedrijfsgebouwen, boerderijen, opstallen en woningen die Smink Vastgoed verhuurt, verkeren in goede bouwkundige staat. Smink Vastgoed werkt nauw samen met Aannemingsbedrijf J. van den Ham B.V. voor de ontwikkeling, verbouw en onderhoud van de gebouwen. In overleg kunnen werkruimtes worden aangepast naar uw wensen. Dit verloopt via korte lijnen, snel en deskundig.