Vacatures

Welkom op de vacature pagina van Aannemingsbedrijf J. van den Ham.

Vacature timmerman

Voor ons ambitieuze familiebedrijf zoeken wij een ervaren timmerman die van aanpakken weet! Van verbouwingen tot renovaties en van bedrijfspanden tot particuliere woningen: geen project is hetzelfde. Ben jij een timmerman die graag in een leuk team komt te werken en zet je jouw kwaliteiten graag voor verschillende projecten in? Reageer dan op deze vacature!

Wie zijn wij?

Aannemingsbedrijf J. van den Ham B.V. is een dochteronderneming van Smink Vastgoed B.V., met een kantoor en werkplaats in Nijkerk (centraal gelegen langs de A28). Wij zetten ons in voor verschillende projecten voor diverse opdrachtgevers in de regio Midden Nederland. Smink Vastgoed B.V. is een van onze grootste opdrachtgevers. Voor hen voeren wij diverse renovaties, uitbreidingen en verbouwingen uit aan hun panden. Incidenteel bouwen wij zelf een volledig (bedrijfs)pand voor hen. Als timmerman kom je te werken in een hecht team van 4 a 5 medewerkers. Ook krijg je een machinale houtbewerkingsruimte tot je beschikking.

Wie ben jij?

Heb jij afwisseling en vakmanschap hoog in het vaandel staan en heb je minimaal 5 jaar ervaring als timmerman? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je bent breed inzetbaar voor verschillende projecten en klussen en denkt mee in oplossingen. Je gaat nauwkeurig te werk en zet daarin de wensen van de opdrachtgever centraal. Natuurlijk sta je er niet alleen voor in het werk en kan je bouwen op het team van ervaren collega’s. Tegelijkertijd ben je voldoende zelfstandig om een klus alleen tot een goed einde te brengen. Ook beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat krijg je?

  • Een afwisselende en uitdagende baan
  • Een goede werksfeer en ruimte voor gezelligheid tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel
  • Een compleet ingerichte bedrijfsbus (per ploeg)
  • Vast dienstverband
  • Een zelfstandige baan in een enthousiast team